Om organisationen – bestyrelsen

Organisationen er grundlagt i 2014 af Jesper Lund og Ivan Gammelgaard. Jesper og Ivan udgør bestyrelsen.

Jesper Lund

Jeg blev født i Tyskland. Min biologiske mor er tysker og min far var Kenyaner.

Jeg blev født i Tyskland og straks efter fødslen afleveret til et børnehjem. Da jeg var 9 måneder gammel, blev jeg adopteret af et dansk ægtepar. Forældre er det vigtigste i verden for børn. Jeg har boet og arbejdet i Vietnam i godt 4 år af mit voksne liv. I sin tid arbejdede jeg som rådgiver for Danida, og jeg har været direktør i et firma, der undersøgte miljøforhold og sociale forhold i virksomheder (CSR, dvs. corporate social responsibility). I Vietnam har jeg gennem årene mødt rigtig mange forældreløse, misbrugte og fattige børn på mine rejser overalt i landet. Nu bor jeg i Vietnam og er Eastern Charitys mand på jorden. Jeg finder relevante projekter, vi kan støtte. Jeg er helt tæt på. Det er din garanti for seriøsitet og for at donerede penge går til det planlagte formål. Min uddannelsesmæssige baggrund er cand. scient. og HD.

 

Ivan Gammelgaard

Jeg er født og opvokset i Danmark. Bor i villa i en forstad til Aarhus sammen med min kæreste og en søn. Jeg arbejder som freelance system- og forretningsudvikler og er i min tid som selvstændig blevet hyret ind i større offentlige og private virksomheder på store IT-projekter. Det primære fokus er procesorienteret forretningsudvikling og IT-understøttelse af dette.

Jeg har stiftet denne organisation sammen med Jesper, fordi jeg har et højt ønske om at gøre en forskel i verden. At gøre verden til et bedre sted for de virkelig hårdt trængende. At skabe et bånd mellem giver og modtager, så der er mere direkte kontakt.

Det er min overbevisning, at en klar kommunikation og tættere kontakt vil skabe yderligere bånd på tværs af landegrænserne og øge glæden både som giver og modtager af hjælp.

Min rolle er netop at skabe dette. At sørge for, at IT understøtter de mål og processer vi har og arbejde med formidling af budskabet om glæden ved at give.