Med dit medlemskab hos Eastern Charity støtter du de projekter, du kan læse om her.

Pengene fra dit medlemskab vil gå til børnene på børnehjemmet i Can Tho samt de projekter, vi støtter i Ho Chi Minh City (som før i tiden hed Saigon).

Vi prioriterer de penge, vi får ind gennem dit og andres medlemskab, efter, hvor vi mener, de gør størst gavn, og vil løbende fortælle via vores website og nyhedsmail, hvor meget denne støtte betyder.

Ud over at donere penge til børnene i Vietnam i form af medlemskab er det også muligt at donere direkte til bestemte projekter, som du kan læse mere om her.

Dvs. ønsker du at donere mere end de 199 kr., et årligt medlemskab koster, giver det rigtig god mening at øremærke en ekstra donation til det eller de af vores projekter, du helst vil støtte.


Betal online

Du bliver nemmest medlem ved at betale 199 kr. ved hjælp af vores sikre online betalingssystem hos Nem-Tilmeld. Det gøres ved at trykke på denne knap og følge den korte vejledning, der vises. Tilmeld her:


Nem-Tilmeld har valgt at støtte os med deres arrangementsystem. Nem-Tilmeld er et sikkert website, der benytter SSL som laver en krypteret linje mellem dig og dem. Selve betalingen foregår via QuickPay som er en af de mest brugte betalingsløsninger i Danmark. Så sikkerheden er efter de gældende standarder og helt i top.


Eller lav en bankoverførsel

Ønsker eller kan du ikke benytte vores online betalingssystem af en eller anden årsag, er du velkommen til at betale ved bankoverførsel til vores bankkonto.

Husk at angive dit navn, telefonnummer og/eller e-mailadresse:

Reg.- og kontonr.: 8117 0003526679

IBAN: DK0881170003526679

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Navn på konto: Eastern Charity

Bankens navn: Nykredit Bank


Du har ud over at tegne medlemskab også mulighed for at støtte Eastern Charity og børnene i Vietnam således:

  • Du kan tilbyde din hjælp i form af frivillig arbejdskraft. Det kan være hjælp i redaktionen, tøj- og pengeindsamling eller så meget andet.
  • Du kan donere til bestemte projekter direkte og øremærke din donation direkte til et af vores projekter. Vi tilråder blot, at du først og fremmest vælger at støtte os gennem medlemskab.
  • Du kan hjælpe os med at skaffe flere penge til de udsatte børn ved at fortælle om os og skaffe yderligere medlemmer og donationer.