14. oktober 2014 – Informationsmøde – Se giraffen!

14. oktober 2014 – Informationsmøde – Se giraffen!

Kom og se giraffen!

Kom og deltag. Informationsmøde den 14. oktober. En hyggelig aften i godt selskab. Eastern Charity er en dansk NGO (non government organisation), som er stiftet i 2014. Formålet med organisationen er at:

“Medvirke til at forbedre fattige eller udsatte børns levevilkår i Asien.”

Eastern Charity støtter velgørende arbejde i Vietnam med ønske om at gøre det mere sikkert for socialt udsatte børn og unge.

– Vi er til stede lokalt i Vietnam, hvor behovet er. Vi har direkte kontakt til dem, der modtager hjælpen.

– Vi sørger for, at du er med og helt tæt på.

Vi har ikke store udgifter og dyre vaner.

Vi tilstræber, at alle penge går direkte til dem, der har brug for det.

Hjertet på rette sted

Eastern Charity er stiftet af os, Jesper Lund og Ivan Gammelgaard. Vi er to personer, der har et ønske om at gøre en forskel og gøre verden til et bedre sted at leve – specielt for socialt udsatte børn. Med Jesper bosat i Vietnam har vi en unik mulighed for at komme helt tæt på og hjælpe, hvor det gør en forskel.

Ivan er bosiddende i Danmark og hjælper på den danske side med at formidle historierne fra Vietnam og sørge for indsamling til vores projekter.

Lige begyndt – men godt i gang!

Vi har indtil videre haft et tøjindsamlingsprojekt og en pengeindsamling med det formål at købe senge til forældreløse  og socialt udsatte børn på et børnehjem. Vi vælger projekter og børnehjem, hvor effekten er stor og synlig, og hvor ledelsen er troværdig, og processerne og arbejdsgangene er gennemsigtige.

På informationsmødet den 14. oktober fortæller vi om Eastern Charity og om os, hvad vi har lavet, og hvad vi planlægger at gøre.

Vi viser billeder og fortæller historier fra Vietnam samt serverer lidt til den søde tand. Du kan læse mere om os og de projekter, vi støtter, her: www.easterncharity.org.

Lille støtte, stor forskel

Eastern Charity er afhængig af din og andres støtte – en lille støtte, der gør en stor forskel for børn i Vietnam. Så vi ser gerne dig/jer til mødet og håber, I vil støtte med medlemskab og gerne også som frivillig arbejdskraft.

Det praktiske

VIDERESEND MEGET gerne denne mail til dine venner, og invitér dem med til informationsaftenen, tak!

 

Tid, sted og p-forhold

Tirsdag den 14. oktober kl. 19-21. Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj.

Der er gode parkeringsforhold både ved selve biblioteket og på Kvickly Åbyhøjs p-plads ca. 200 meters gang fra biblioteket. Se kort: https://www.google.dk/maps/place/%C3%85by+Bibliotek/@56.156438,10.162515,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x6cc441a0cf8156e7

Tilmelding og pris

Pr. mail eller telefon senest mandag den 13. oktober.

Arrangementet er gratis.